departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: WEB BORSA D’INTERINS JUSTÍCIA

Companys/es

Adjuntem nota de la Borsa d’Interins de Justícia:

Ens plau comunicar-vos que ahir 19 de maig es va estrenar el nou web de la borsa d’interins, fruit de moltes hores de treball conjunt i en que han participat moltes persones.

http://justicia.gencat.cat/ca/serveis/treballar/treballtemporal/funcionaris/borsainterinsaj/

Aquest nou web, amb tota la informació de borsa estructurada, està creat per donar resposta a les consultes dels interins, amb un entorn més visual i intuïtiu.

Dins de les millores ressaltem la creació de l’espai “Destaquem”, reservat a la informació sobre les actuacions en curs de la borsa d’interins; notes informatives, actes de nomenament, etc.

Així mateix, dins la secció “Com i on m’hi puc inscriure” es detallen els procediments d’incorporació a la borsa d’interins amb enllaços que faciliten l’accés a tot el contingut relacionat amb el tràmit.

També s’han creat nous documents que substitueixen els anteriors formularis de declaració responsable. Aquests incorporen la signatura electrònica, que garanteix la identitat de les persones i agilitza la transformació dels processos sense paper també en allò que afecta els ciutadans en els tràmits amb l’Administració.

Tanmateix continuem treballant per millorar els procediments i poder garantir la màxima informació i transparència a la borsa d’interins.

Edited: 10.45h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 526