Formació

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Noves dates de les proves per obtenir els certificats de llengua catalana de Política Lingüística

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia per a la vostra informació:

El DOGC d’avui publica la Resolució CLT/976/2020, de 6 de maig, de segona modificació de la Resolució CLT/3602/2019, de 17 de desembre, per la qual es convoquen les proves per a l’obtenció dels certificats de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística, per desconvocar les proves dels nivells A2 i B1 i canviar les dates de realització de les proves de la resta de nivells.

Ajuts per a la traducció al català del Departament de Política ...

1794397

Edited: 12.00h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]