departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19 Malalties

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: EPI’s + Atenció al públic

Companys/es

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació a la nostra entrada publicada de data 05/05/20 😷🌡🧤:

Benvolguts/des,

A mes de l’acord amb el CIRE per facilitar dues mascaretes per persona en el termini de 4 setmanes, s’ha inclòs al personal de l’Administració de Justícia en la compra centralitzada que s’efectua a través del Departament de Vicepresidència, Economia i Hisenda per al subministrament del material EPI a partir del mes de juny i fins a final d’any.

Tal com vau poder comprovar, ahir a la Ciutat de la Justícia ja es van començar a repartir les mascaretes procedents d’aquesta compra centralitzada i en els propers dies arribaran els guants i gels. A partir d’avui i durant els propers dies també es distribuirà aquest material adquirit pel Departament de Justícia per a la resta del territori.

Les dades globals de material sol·licitat per tot l’any són les següents:

–        Mascaretes: 1,2 milions d’unitats:

–        Guants: 260.000 parells.

–        1.900 gels (5 litres per unitat)

Aquest material es per als mesos de maig a desembre i inclou al personal de l’Administració de Justícia, LAJ, jutges i fiscals. Així mateix, també inclou un percentatge per a justiciables/detinguts/altres que hagin d’accedir necessàriament als equipaments judicials i no disposin de mascareta.

Recordar que, com indicava a l’inici, també es distribuiran 20.650 mascaretes reutilitzables produïdes pel CIRE.

Mascaretes del CIRE

Finalment i en un altre ordre de temes, dir-vos que avui mateix esperem estar en disposició de compartir amb vosaltres el document que traslladarem a la Comissió de Seguiment del TSJC  perquè ens validi les eines, procediments i circuits que des de la DGMAJ s’ha articulat com a mecanisme de cita prèvia per garantir el servei d’atenció al públic pel deganats i òrgans judicials. Així mateix, us informem que estem treballant activament amb els col·legis professionals per reduir la presencialitat dels operadors jurídics en equipaments judicials.

Salutacions,

FAQ-NETEJA-I-DESINFECCIO_16042020

ASIJ seguirà insistint, seguirà lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens escoltin, pels drets de tots els treballadors/es.

SEGUIM AVANÇANT❗

Edited: 14.28h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]

One thought on “ASIJ CATALUNYA COMUNICA: EPI’s + Atenció al públic

Comments are closed.