departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Horari i permís per deure inexcusable a partir del 12 de maig

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació a l’horari i al permís per deure inexcusable a partir del 12 de maig:

Benvolguts/des,

Us trasllado adjunta la Notícia que es publicarà a la Intranet al llarg d’aquest matí referent a l’horari i al permís per deure inexcusable a partir del dia 12 de maig, data d’inici de la Fase I del Pla de desescalada aprovat en l’Ordre del Ministeri de Justícia JUS/394/2020.

Indicar que en relació amb l’horari, des del Departament vam efectuar consulta al Ministeri de Justícia sobre l’horari a realitzar quan no es fan torns de tarda. El Ministeri va contestar a totes les CCAA’s que aquesta qüestió no es àmbit de regulació autonòmic i que si no es fan torns de tarda, l’horari de matí ha de ser l’ordinari.

Salutacions,

11.5.20-DEF-Informació-horaris-i-permís-per-deure-inexcusable-personal-AJ

Edited: 13.16h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]