departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19 Reivindicacions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nova nota del Departament de Justícia en relació als EPI’s

Després de les reivindicacions fetes, adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació als EPI’s😷🌡🧤:

Benvolguts/des,

Tal com us vam avançar en la reunió de Comitè de Seguretat i Salut Laboral del dia 23 d’abril,  tot i que la responsabilitat de l’adquisició, assignació i distribució del material de protecció (EPI) recau en el Ministeri de Justícia, des del Departament de Justícia de la Generalitat hem estat treballant per trobar vies alternatives que permetin dotar als treballadors i treballadores de l’Administració de Justícia de Catalunya de la necessària protecció. Després de nombroses gestions, avui us podem informar que hem aconseguit un acord amb el Centre d’Iniciatives per la Reinserció (CIRE) per tal que produeixi mascaretes per proveir al personal de l’Administració de Justícia de Catalunya. En concret, l’objectiu es distribuir dues mascaretes (son de tipus reutilitzable) per funcionari en les següents fases (que s’inicien aquesta mateixa setmana) i territoris:

👉1a setmana: Tarragona, Terres de l’Ebre i Girona

👉2a setmana: Barcelona Comarques.

👉3a setmana: Lleida i primera mascareta a Barcelona Ciutat de la Justícia

👉4a setmana: segona mascareta a Barcelona Ciutat de la Justícia

La primera distribució s’iniciarà aquesta mateixa setmana.

Cal tenir present però que aquest ritme de distribució depèn de la capacitat de producció dels tallers del CIRE, de manera que en algun moment es pot produir algun imprevist que obligui a modificar i adaptar aquestes previsions d’entrega.

D’altra banda, us informem que s’ha inclòs al personal de l’Administració de Justícia en la compra centralitzada que s’efectua a través del Departament de Vicepresidència, Economia i Hisenda per al subministrament del material EPI a partir del mes de juny i fins a final d’any.

Salutacions,

Un cop més agraïm al Departament de Justícia la seva dedicació i predisposició per protegir la salut de tots els seus treballadors/es! 👏

ASIJ seguirà insistint, seguirà lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens escoltin, pels drets de tots els treballadors/es.

SEGUIM AVANÇANT❗

Edited: 15.15h

#EnsEnSortirem💪

Visits: 566

2 thoughts on “ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nova nota del Departament de Justícia en relació als EPI’s

Comments are closed.