departament de justícia
Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Inici del servei de la cita prèvia al Registre Civil de Tarragona

Companys/es,

Us adjuntem nova nota del Departament de Justía en relació al servei de cita prèvia del Registre Civil de Tarragona:

Bona tarda a tots/es,
Per al vostre coneixement i informació, a continuació us trasllado la comunicació de la Sub-direcció General de Planificació i Programes de la DGMAJ informant de la implementació i posada en funcionament del nou servei telemàtic de cita prèvia al Registre Civil de Tarragona.
Salutacions,
_______________________________________________________
 
Benvolguts/des,
Com sabeu, durant els mesos de febrer i març es va treballar de manera coordinada per implementar un nou servei telemàtic de cita prèvia al Registre Civil de Tarragona. L’actual crisi sanitària no ha permès el seu inici de la manera inicialment projectada. Avui dia 5 de maig entra en funcionament, amb un dimensionament molt limitat aquest servei de cita prèvia, únicament per a inscripcions de naixement i duplicats de llibre de família. Aquest nou servei evitarà desplaçaments innecessaris als ciutadans i proporcionarà informació, models i formularis  per dur a terme aquests tràmits registrals. Una vegada les condicions sanitàries així ho permetin i es reprengui el funcionament habitual del registre civil de Tarragona es finalitzarà el desplegament de cita prèvia programat per a la resta dels tràmits.
Tot seguit, teniu l’enllaç de la seu judicial a l’OVT de tràmits.

Edited: 20.48h

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]