departament de justícia
Info Departament de Justícia Justícia - COVID19 Reunions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Reunió d’ahir amb el Ministre de Justícia

Companys/es,

Os adjuntem plantejament de la Reunió mantinguda ahir amb el Ministre de Justícia i que ha sigut facilitat pel Departament de Justícia:

El seu plantejament es:
– Habilitació perquè els secretaris coordinadors provincials puguin fer assignacions de personal entre diferents òrgans judicials (del mateix centre de treball)
– Jornada laboral de 08:00 a 20:00, en torns de matí (08:00-14:00) i tarda (14:00-20:00) en règim de voluntarietat (que es determinarà obligatòriament pel cas que no es cobreixin els torns voluntàriament)
– 2/3 part del mes d’agost hàbil
– Suspensió entrada en vigor de la Llei de Registre Civil

No ens han traslladat cap  document ni esborrany del text del RDL que, segons ens han dit, volen sotmetre a aprovació del Govern el proper dimarts. La data de l’increment de la presencialitat podria ser el 11 de maig (tot i que caldrà veure si es confirma). Esperem que ens enviïn algun document abans de l’aprovació però no descartem que ens haguem d’assabentar dels detalls pel BOE. Quan preguntem detalls concrets sobre com es garantiran les mesures de prevenció en els espais o quin marge tindrem les CCAA’s per adequar les mesures en el nostre territori, ens contesten que encara estan estudiant com es concretarà el Pla.

Salutacions,

ASIJ ESTÀ EN TOTAL DESACORD 😡 AMB LES PROPOSTES POC DETALLADES D’AQUEST MINISTRE. SI NO POT GARANTIR AVUI DIA LA NOSTRA SEGURETAT EN LES SEUS JUDICIALS 😷🌡🧤, SI NO POT APLICAR EL TELETREBALL PELS FUNCIONARIS DE JUSTÍCIA SEGONS L’ÀMBIT, DEIXI DE FER MALABARS I SOLUCIONI LES CARÈNCIES QUE TENIM.

📢 LLUITAREM 💪 PER LA NOSTRA SALUT PERQUÈ TAMBÈ ES IMPORTANT!!!

Edited: 13.25h

#EnsEnSortirem 💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]