departament de justícia
Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Gaudiment hores 2019 🗓

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació al gaudiment de les hores corresponents a l’any 2019:

Benvolguts/des,

Com bé sabeu, la reforma de la LOPJ de 28 de desembre de 2018 retornava al personal de l’Administració de Justícia 6 dies d’assumptes particulars corresponents als anys 2017 i 2018. Per tal d’evitar una acumulació de sol·licituds d’hores d’assumptes particulars durant el 2019, es va establir que les hores corresponents a l’any 2019 es podrien gaudir fins al 30 de juny de 2020.

Mujer vestida con relojes Foto Premium
Per tal d’evitar que quan finalitzi l’estat d’alarma es produeixi una acumulació i solapament de les sol·licituds d’aquestes hores de l’any 2019 per poder-les gaudir abans del 30 de juny, fet que podria tenir una afectació en els serveis just en el moment en que es reiniciï l’activitat,

s’amplia el període de gaudiment de les hores d’assumptes particulars corresponents al 2019 fins al 30 de novembre de 2020.

A continuació us trameto la notícia que es publicarà a la Intranet i de la qual també es farà difusió a TSJC, Fiscalia, Serveis Territorials i Gerències.

Salutacions,

Informació-ampliació-període-permís-assumptes-particulars-2019

Edited: 11.20h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]

 

One thought on “ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Gaudiment hores 2019 🗓

Comments are closed.