departament de justícia
Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Prestació de serveis essencials en els Jutjats de Pau

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia:

Benvolguts/des,

Adjunta us trameto la comunicació sobre la prestació de serveis essencials en els Jutjats de Pau. Aquesta informació s’ha publicat al web del Departament i a la Intranet i s’ha tramès als Jutjats de Pau.

Salutacions,

2.4.20-Comunicació-Jutjats-de-pau

Edited: 13.33h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]