departament de justícia
Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Aclaració serveis essencials

Adjuntem aclaració d’avui de la Secretaria de Coordinació Provincial de Barcelona en relació amb els serveis essencials de la instrucció dictada ahir.

Desprès de llegir detingudament la nota aclaridora del Secretari Coordinador Provincial de Barcelona, tornem a comprovar que LAJS i Magistrats continuen imposant el seu criteri per sobre de les normes dictades pel Ministeri de Justícia i les instruccions del Departament de Justícia. Quan tot això passi arribarà el moment d’exigir les corresponents responsabilitats.

Des d’ASIJ mostrem el nostre total desacord!!!

Salutacions,

2020-04-01-TS-20-169-T-Acord-ser.-essen.aclariment.cat_.signat

Edited: 13.36h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]