departament de justícia
Govern Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Consideracions del Departament al Ministeri de Justícia en el tràmit d’al·legacions a la Resolució de serveis essencials

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia:

Benvolguts/des,

Adjunta us trameto la Resolució del Ministre de Justícia per la qual s’adapta la cobertura dels serveis essencials de l’Administració de Justícia al Reial Decret Llei 10/2020, de 29 de març.

També us trameto adjuntes les consideracions que hem presentat des del Departament al Ministeri de Justícia en el tràmit d’al·legacions a la Resolució.

La Resolució preveu, en la disposició quarta, un règim general de disponibilitat, i s’estableixen, en les disposicions tercera i cinquena, els supòsits específics de prestació dels serveis essencials en règim de presencialitat. Pel que fa a la valoració del Departament, em remeto a les al·legacions presentades i que us adjunto com a segon document.

Salutacions,

30.3.20-Resolución-MJU-Servicios-esenciales-adaptados_signed-2

30.3.20-Al·legacions-SRAJ-a-la-RES-MJU_30.03.20

Rebuda l’anterior comunicació, des d’ASIJ hem demanat al Departament de Justícia aclaració de la resolució del Ministeri de Justícia considerant també aquests que es ambigua i que cal esperar a la comissió de seguiment del TSJC per veure la interpretació que fan de la mateixa.

ASIJ continuarà treballant perquè la cobertura dels serveis essencials sigui la de disponibilitat.

Edited: 19.38h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]