departament de justícia
Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Ampliació serveis essencials RC de Barcelona

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia:

Bona tarda,

Per al vostre coneixement, us trameto adjunt l’Acord que ha emès el Secretari Coordinador Provincial de Barcelona en relació amb les dotacions per a la prestació dels serveis essencials del Registre Civil de Barcelona.

Salutacions,


2020-03-30-TS-20-169-T-Ampliació-s.essen_.RC_.Bcn_.signat

Edited: 18.14h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]