departament de justícia
Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: SERVEIS ESSENCIALS IMLCFC

Adjuntem nota nota del Departament de Justícia:

Benvolguts/des,

Per al vostre coneixement i informació, us trameto les dotacions per la prestació de serveis essencials de l’IMLCFC. Com podreu observar, es redueixen els serveis mínims inicialment establerts en la Instrucció SRAJ 1/2020, de 15 de març, en la línia ja prevista i implementada per la Direcció de l’IMLCFC des de la Nota d’aclariment de 18 de març. Aquesta informació es publicarà a la Intranet de l’Administració de Justícia.

Salutacions,

Mínims-Essencials-IMLCFC-Catalunya_29-3-2020.DEFINITIU.SIGNAT

Edited: 21.14h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]