departament de justícia
Drets Laborals Info Departament de Justícia Malalties

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: El Ministeri de Justícia ens informa de la distribució EPI’s

Adjuntem nova nota rebuda del Departament de Justícia:

Bona tarda a tots/es, 

Us informo que el Ministeri de Justícia ens acaba de comunicar la tramesa durant aquesta pròxima setmana 🚚 (previsió que arribin durant dilluns i dimarts) del següent material de protecció individual:

– 5.700 mascaretes
– 22.800 guants
– 2.304 gels d’hidroalcohol


La tramesa es farà directament pel Ministeri al TSJC i es distribuirà pel territori a través de les Secretaries de Coordinació Provincials. Els Serveis Territorials i les Gerències del Departament es posen a disposició de les Secretaries de Coordinació Provincials per tal de facilitar que el subministrament del material arribi a tots els punts de destinació.

Salutacions,

Edited: 20.04h

Visits: 490