departament de justícia
Reivindicacions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Nova informació sobre la justificació de les absències -Actualitzada 30/3

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia actualitzant info a 30/3:

Bon dia a tots/es,

Avui s’ha publicat a la Intranet l’actualització de la informació sobre la justificació de les absències durant l’estat d’alarma, que us vaig avançar el divendres. Us trameto l’enllaç a la informació:

https://espai.justicia.gencat.cat/Administracio-justicia/Que-em-cal-saber/Noticies/Pagines/absencies2.aspx

Salutacions,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia:

Benvolguts/des,

En relació amb la informació que vam publicar a la Intranet el passat 25 de març sobre la justificació de les absències durant l’estat d’alarma, i per tal de donar resposta a algunes consultes plantejades pel personal de l’Administració de Justícia, hem actualitzat i completat el document inicial. La informació es penjarà a ATRI demà i està pendent d’adequar el format per part del Servei de Difusió. Tanmateix, us avanço el document (s’adjunta al correu) amb el contingut per al vostre coneixement i informació.

Els principals elements incorporats són:

1.- El circuit de validació d’ATRI estableix que el permís per deure inexcusable es sol·licita directament a la Gerència o Servei Territorial, que és el validador. Un dels problemes detectats és que algun funcionari no conegui el nom del Director/a o Gerent del seu àmbit territorial i per aquest motiu no pugui finalitzar el circuit de sol·licitud. Hem inclòs aquesta informació.

2.- En relació amb el permís de deures inexcusable per persones dependents a càrrec hem establert uns criteris i requisits bàsics de justificació i acreditació.

3.- Es resolen alguns aspectes pràctics sobre la sol·licitud i tramitació del permís per deure inexcusable que el personal ha consultat.

4.- S’indica la bústia de correu electrònic de cada Gerència i Servei Territorial a la qual s’ha de trametre la documentació justificativa.

Salutacions,

27.3.20-Justificació-absències-derivades-de-la-prestaci�-de-serveis-essencials-del-personal-AJ-DEF

Edited: 21.00h

Edited: 10.15h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]