departament de justícia
Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Horari d’obertura dels edificis de les Seus de Via Laietana i Roger de Flor

Adjuntem nova comunicació del Departament de Justícia:

Benvolguts/des,

Per al vostre coneixement, a continuació us trameto la comunicació de la Gerència de Barcelona Ciutat en relació amb l’horari d’obertura dels edificis de les Seus de Via Laietana i Roger de Flor.

Salutacions,
👇
Atesa la declaració de l’estat d’alarma i l’ordre de confinament decretats pel RD 463/2020, de 14 de març, us informem que els edificis que acullen la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia i 6 seccions civils de l’Audiència Provincial adaptaran, de manera excepcional i mentre durin les mesures acordades, el seu horari de tancament a les 16.00. Atès que aquesta franja horària permet la realització dels serveis essencials acordats per la Resolución del Secretario de Estado de Justicia de 14 de març, entenem que cal possibilitar i garantir el confinament màxim també al personal de seguretat, neteja i manteniment d’aquests edificis i que també adaptaran els seus horaris, per tal de continuar duent a terme els serveis auxiliars que presten.

Atentament,

Edited: 14.42h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]