Info Departament de Justícia Reivindicacions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: resposta facilitada per la Gerència sobre l’Edifici I de la Ciutat de la Justícia

Arrant de informacions que en arriben del funcionaris, hem demanat al Departament que ens faciliti resposta sobre el possible tancament del EDIFICI I de la Ciutat de la Justícia.

A continuació us informo de la resposta facilitada per la Gerència sobre l’Edifici I de la Ciutat de la Justícia:

“L’edifici I està net i desinfectat, però tot i això, s’està planificant, amb la Degana, una nova neteja intensiva sense personal (que es traslladarà a altres plantes) entre avui i demà. Hi participaran 2 equips de 4 persones des de les 11 del matí fina a les 19 de la tarda.”
Així mateix, per al vostre coneixement, us trameto adjunt l’Acord adoptat per la Degana de Barcelona per al tancament progressiu de l’Edifici I per dur a terme les tasques de neteja profunda i desinfecció del mateix. La planificació ha estat acordada amb la Gerència de Barcelona Ciutat.

Salutacions,

acuerdo-cierre-provisional-edificio-Idocx

Edited: 10.40h

Visits: 400