Info Departament de Justícia

ASIJ COMUNICA: Faran la guàrdia presencial 2 jutjats de detinguts i el jutjat d’incidències – CJ BARCELONA

La Comissió de seguiment de la crisi ocasionada per el COVID-19, constituïda pel TSJC, va aprovar ahir la proposta de la Degana de Barcelona consistent en què la tercera guàrdia de detinguts es presti en règim de disponibilitat. D’aquesta manera, faran la guàrdia presencial 2 jutjats de detinguts i el jutjat d’incidències. El Jutjat de detinguts 3 queda en règim de disponibilitat per si fos necessari.

Edited: 22.38h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]