Reivindicacions

ASIJ INFORMA: PROTOCOL DE COMUNICACIONS D’AÏLLAMENTS PREVENTIUS

Us trameto el Protocol de comunicacions d’aïllaments preventius que han elaborat per tal de clarificar els circuits i actuacions a seguir per part del personal de l’Administració de Justícia davant d’un possible cas d’aïllament. Aquest protocol només vol ser una guia pràctica per al personal i recull el circuit de comunicacions que ja us he exposat a molts de vosaltres durant aquests dies davant consultes concretes que m’heu fet.

Tan la Secretaria de Govern del TSJC com la Fiscalia han donat la seva conformitat a aquest protocol en el marc de l’Equip Permanent de Coordinació Institucional.

Salutacions.

protocol-comunicacio-covid-DEF

Edited: 10.25h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]