Reivindicacions

ASIJ INFORMA: Preses de possessió concurs de trasllats.

El Ministeri de Justícia considera que tot i que s’han suspès els terminis administratius, això no impedeix continuar amb les preses de possessió del concurs de trasllats, de forma presencial o mitjançant declaració jurada, per tal d’evitar la desprotecció econòmica del funcionari durant el termini possessori.

Salutacions.

NOTA-PLAZO-POSESORIO-CONCURSO-2019

Solicitud-alta-nómina-concurso-durante-COVID

Edited: 10.07h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]