Info Departament de Justícia Malalties

ASIJ INFORMA: COMUNICACIÓ DE LA GERÈNCIA DE BARCELONA CIUTAT EDIF. I/S

Adjuntem nota de resposta d’ahir a la tarda i d’avui en relació a la nostra petició de neteja i tancament dels edificis I y S feta ahir al departament:

La Gerència de Ciutat de la Justícia m’ha informat que en l’Edifici S ja s’ha començat a fer la neteja sanitària i desinfecció que estarà finalitzada aquesta nit. El mateix es farà respecte al Jutjat d’Instrucció 7 de Barcelona, neteja sanitària i desinfecció. Demà es podrà continuar prestant el servei atès que ja hauran finalitzat aquesta tasca.

Salutacions,

“Davant de la comunicació que ens heu fet arribar de l’existència de possibles casos de contactes per Covid-19 en diferents plantes de l’edifici S, us informem que s’ha procedit a la desinfecció de tot l’edifici, amb caràcter preventiu.
Totes les plantes on s’ubiquen oficines així com la planta baixa estaran perfectament operatives avui a les 8.00 del matí.
Us informem també que les tasques de neteja i desinfecció es poden realitzar en presència de personal i que els productes emprats estan autoritzats pel Servei de Prevenció del Departament. Tot i amb això, es duen a terme de preferència per les tardes per no pertorbar les activitats judicials que s’hi realitzen així com per facilitar la seva execució.
Us recordem també que el sistema de ventilació de l’edifici pren aire de l’exterior convenientment filtrat amb unes freqüències programades que garanteixen la renovació de l’aire. No és doncs necessària l’obertura de finestres, més tenint en compte que l’aire que entra no rep el filtratge adequat.”

Des de ASIJ volem donar les gràcies al personal de neteja i manteniment dels edificis judicials, que en aquest moments està posant en risc la seva salut per tenir cura de la nostra. Estan sent la primera línia de contenció d’aquesta Pandemia.

Edited: 10.17h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]