Info Departament de Justícia Malalties

ASIJ COMUNICA: DESINFECCIÓ A TERRASSA I RUBÍ

En el dia d’avui i com a conseqüència de les informacions que ens han fet arribar varis companys afectats, hem comunicat al Departament de possibles positius als Jutjats de Primera Instància 5, 3 i 1 de Terrassa i al 6 i 8 de Rubí ja que hi han companys amb símptomes i hem SOL·LICITAT EL TANCAMENT I POSTERIOR DESINFECCIÓ de tote les dependències a les que hagin pogut tenir accés les persones infectades per procurar la no propagació.

Acabem de rebre missatge del Departament de Justícia i ens ha tramès la comunicació de la Gerència Territorial de Barcelona Comarques.

Adjuntem nota:

Tan bon punt tinguem més informació, la publicarem.

Salutacions,

Edited: 12.57h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]