Info Departament de Justícia

ASIJ INFORMA: El departament suspèn la disponibilitat

Malauradament el departament es veu en la obligació de deixar sense efecte la Nota d’aclariment de la Instrucció SRAJ 1/2020, en aplicació del Reial Decret 463/2020, 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i en subjecció a les indicacions del Ministeri de Justícia. Salutacions.

2a-Nota-daclariment_InstruccióSRAJ_suspensió.v2_S-1

Edited: 9.30h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]