Reivindicacions

ASIJ COMUNICA: Desconcierto en la CJ en relación al cierre de edificio judicial – COVI19

No damos crédito a que el Departament de Justícia siga resistiéndose a cerrar el edificio P y no prime la seguridad de sus trabajador@s.
En vista del desconcierto que se vive en el edificio P de la CJ y en tanto no se aclare cuál es la situación de la posibilidad de contagio, aconsejamos a los trabajadores no entrar en dicho edificio hasta tanto Sanidad no de las instrucciones a seguir.

Adjuntamos nota del Departament de Justícia recibida esta mañana:

Hola de nou,

Us trasllado la comunicació oficial de la situació que s’ha tramès a TSJC i Deganat:

Davant la problemàtica específica que ens descriu la Lletrada del Jutjat del Penal núm. 9 i els escrits adreçats per les entitats sindicals a la SRAJ, per principi de precaució, procedim a donar les següents instruccions provisionalíssimes, a l’espera de la resolució de l’autoritat sanitària competent:

-Des de les 06:00 d’aquest matí s’està procedent a una neteja intensíssima i excepcional dels espais en qüestió.

-Es donen instruccions al personal en dotació activa en els jutjats que ocupen la planta 9a de l’edifici P que romanguin en “disponibilitat” fora del seu espai habitual de treball per atendre les actuacions urgents, inajornables i essencials que puguin derivar-se el llarg de la jornada d’avui i en tant en quant s’executi el protocol de neteja específic i es pugui recollir de l’autoritat sanitària competent la decisió corresponent respecte l’ús de l’espai.

Agraïm per endavant la seva comprensió i suport. Els mantindrem puntualment informats de l’evolució de les gestions amb l’autoritat sanitària.

La gerent territorial de Barcelona passa a comunicar personalment la decisió a la magistrada degana del partit judicial de Barcelona.

Els Jutjats Penals incidits per la mesura provisionalíssima exposada en l’anterior correu-e, són els números.: 19, 20, 22, 23, 25, 26, 27 i 28.

Salutacions

Edited: 8.22h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]