Reivindicacions

ASIJ COMUNICA: Resposta del departament a la nostra petició de neteja, en espera dels aclariments de tancament

Benvolguts/des,

En relació amb les consultes que m’heu fet arribar sobre els casos d’aïllaments preventius que s’han produït a l’Edifici P de la Ciutat de la Justícia, us informo que la Gerència de Barcelona Ciutat ha comunicat que s’ha encarregat a l’empresa de neteja que demà a primera hora (inici a les 6.00 hores aproximadament) facin una neteja hospitalària completa del referit Edifici. Començaran per la planta 9 i després aniran fent totes i cadascuna de les plantes.

Salutacions,

Edited: 22.02h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]