Malalties Reivindicacions

ASIJ COMUNICA: Aparcament gratuït per als que fan serveis mínims a la CJ

Bona tarda,

En resposta a la petició feta per ASIJ, adjuntem la següent nota:

Us informo que hem aconseguit arribar a un acord amb URBICSA per a què els personal que fa serveis mínims a la Ciutat de la Justícia tingui aparcament gratuït. A continuació us envio l’enllaç de la notícia a la Intranet

https://espai.justicia.gencat.cat/Administracio-justicia/Qui-som/Ciutat-Justicia/Pagines/avisos.aspx

Salutacions,

Edited: 14.07h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]