Malalties

ASIJ COMUNICA: Aclariment aspectes organitzatius Instrucció SRAJ 1/2020 – Horari

Benvolguts/des, Properament (esperem fer-ho durant el dia d’avui) traurem una nova nota concretant alguns dels aspectes organitzatius plantejats en la Instrucció SRAJ 1/2020 però ja us avanço la següent informació: 1.- Especificarem que l’horari de prestació del servei és de 9 a 14 hores per poder realitzar les actuacions declarades com a essencials. L’horari de la guàrdia és l’establert, aquest no es modifica. Aquesta informació s’ha tramès ja a les Gerències, Serveis Territorials, TSJC i Fiscalia. 2.- També us informo que demà començarà la distribució d’hidro-alcohols als jutjats.

Salutacions,

Edited: 19.34h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]