Malalties

ASIJ COMUNICA: Acord emès pel Secretari de Govern del TSJC.

Benvolguts/des,

Us informem que restem pendents de la publicació del Reial Decret de declaració de l’Estat d’alarma i de la Resolució del Ministeri de Justícia d’establiment dels serveis mínims per al personal de l’Administració de Justícia per poder concretar i emetre la Instrucció de la Secretaria de Relacions amb l’Administració de Justícia sobre mesures preventives i organitzatives adreçades al personal al servei de l’Administració de Justícia a Catalunya davant l’impacte del COVID-19.

Així mateix, per al vostre coneixement, us trametem l’Acord emès pel Secretari de Govern del TSJC.

Salutacions,

2020-03-14-Acuerdo-SG-14-3-2020-disposición-LAJS.-docx

Edited: 19.04h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]