Oposicions

SUSPENSIÓ EXAMEN TPA 14.3.20

Benvolguts/des,

Us informem que, en aplicació de les recomanacions i mesures adoptades per les autoritats competents per a la contenció de la propagació del Coronavirus, el Ministeri de Justícia ha comunicat la suspensió de l’examen del Cos de Tramitació Processal i Administrativa que estava previst pel proper dissabte 14 de març. Us adjuntem la comunicació emesa pel Tribunal Qualificador Únic.

ACUERDO-TRIBUNAL-CALIFICADOR-UNICO-TR-LIBRE-SUSPENSIÓ-EXAMEN

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]