Malalties

INFORMACIÓ CORONAVIRUS (COVID-19)

Coronavirus SARS-CoV-2

Davant la situació actual originada per l’efecte del CORONAVIRUS (COVID-19) i no tenint encara resposta del departament de justícia, compartim amb vosaltres la informació oficial de Canal Salut de la Generalitat de Catalunya. Tot i que l’actualització de les informacions és freqüent, el Ministeri de Sanitat de moment no ha decidit prendre mesures excepcionals més enllà d’incrementar la informació.

En aquests moments és important actuar des de la serenitat i prudència, sabent distingir entre els rumors i la informació veraç.

Per a més informació sobre el coronavirus, podeu consultar aquest enllaç de Canal Salut: canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Salutacions,

Edited: 20.42h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]