Reivindicacions

REIVINDICACIÓ JUSTA I NECESSÀRIA

image008Acció Sindical Independent de Justícia

Companys/es

De tots és sabut que els treballadors públics al servei de l’administració de Justícia a Catalunya patim des de fa anys una discriminació intolerable respecte als companys que presten els seus serveis en altres territoris amb les competències de Justícia transferides.

El Parlament de Catalunya va aprovar el passat 13 de Febrer una resolució en la qual instava al Govern a igualar les nostres retribucions amb la mitjana de la resta de l’Estat.

Aquesta reivindicació no sols és lògica i raonable, si no que de ser atesa acabaria amb una vergonyant discriminació en la quantia del complement específic respecte als altres territoris.

– El Parlament de Catalunya va instar al Govern a: “revisar el complement específic que reben els funcionaris de l’Administració de Justícia a Catalunya, que no ha estat revisat des de l’any 2006, i equiparar-lo a la mitjana de la resta d’Espanya, amb efectes 1 de gener de 2020.”

Aquesta resolució es va aprovar per 67 vots a favor de Cs, PSC-Units, CatECP, CUP i PPC, 1 vot en contra d’un diputat d’ERC i 64 abstencions de JxCat i ERC.

ASIJ no està encara en la taula sectorial de Justícia, però no deixarem de pressionar per tots els mitjans al nostre abast, per a aconseguir que aquesta VERGONYA acabi al més aviat possible.

Des de ASIJ estén la nostra mà i oferim el nostre suport a la resta de representants sindicals del col·lectiu en aquesta reivindicació justa i necessària.

EN AIXÒ, COM EN TOT, JUNTS SOM MÉS FORTS

Compañer@s

De todos es sabido que los trabajadores públicos al servicio de la administración de Justicia en Cataluña sufrimos desde hace años una discriminación intolerable con respecto a los compañeros que prestan sus servicios en otros territorios con las competencias de Justicia transferidas.

El Parlament de Catalunya aprobó el pasado 13 de Febrero una resolución en la que instaba al Govern a igualar nuestras retribuciones con la media del resto del Estado.

Esta reivindicación no solo es lógica y razonable, si no que de ser atendida acabaría con una vergonzante discriminación en la cuantía del complemento específico con respecto a los demás territorios.

– El Parlament de Catalunya instó al Govern a: “revisar el complemento específico que reciben los funcionarios de la Administración de Justicia en Catalunya, que no ha sido revisado desde el año 2006, y equipararlo a la media del resto de España, con efectos 1 de enero de 2020.”

Dicha resolución se aprobó por 67 votos a favor de Cs, PSC-Units, CatECP, CUP i PPC, 1 voto en contra de un diputado de ERC y 64 abstenciones de JxCat y ERC.

ASIJ no está aún en la mesa sectorial de Justicia, pero no dejaremos de presionar por todos los medios a nuestro alcance, para conseguir que esta VERGÜENZA termine lo antes posible.

Desde ASIJ tendemos nuestra mano y ofrecemos nuestro apoyo al resto de representantes sindicales del colectivo en esta reivindicación justa y necesaria.

EN ESTO, COMO EN TODO, JUNTOS SOMOS MÁS FUERTES

Salutacions / Saludos

Edited: 9.21h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]